MKE Müdürü Casusluk Yaparken Yakalandı

MKE Müdürü Mustafa Tanrıverdi
Bu kadar mı şerefsiz olur,bu kadar mı kansız olur bir insan,Ellerinden gelse Vatanı parsel parsel satar bunlar. Adam MKE müdürü olmuş ama adam olamamış.Bee kansız,bee satılmış adi mahluk,yetmedi mi aldığın maaş,millet asgari ücret alırken en az 10.000.00 TL maaş alıyorsun,yetmedi mi? gözüne ,dizine dursun aşağılık köpek..

Kimden mi bahsediyorum ? MKE fabrikasının müdüründen tabii ki ! Adam Milli Piyade Tüfeğinin plan ve projesini satarken suç üstü yakalanarak tutuklandı.


Aklım dimağım almıyor arkadaşlar,Bu vatan bu kadar kanı bozuk insanı nasıl kaldırıyor acaba ? Daha bunlar yakalananlar,daha neleri satıyorlar siz düşünün.

Yaa adam resmen Casusluk yapıyor,Resmen devletin gizli kalması gereken belge ve bilgilerini yurt dışına satıyor.İnanın sıfatını görseniz yüzüne tükürmeye bile değmez.

Bu memleketin haini,rüşvetçisi,casusu bitmez mi arkadaş bitmiyor işte ! Ne yapsak ne kadar mücadele etsek olmuyor,resmen tuzun koktuğu noktadayız.

Neyse haberimize dönersek,Makine Kimya Endüstrisi Müdürü Mustafa Tanrıverdi ,Milli Piyade Tüfeği ve Lisansı amerikadan alınan MP5 silahının çizim, üretim ve mühendislik planlarını 1.200 bin Liraya satarken suç üstü yakalanarak tutuklandı.

Allah bu ülkeyi bu tür satılmış pisliklerden temizler inşallah,daha kim bilir,bilmediğimiz neleri satıyor bu kanı bozuk, soysuzlar.allah bunlara fırsat vermesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...