Erdoğan Açıkladı ! Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Bir kaç gün önce yazdığım Makalemde Terörle Mücadelede yanlış yapıldığını,taktik değişikliğe ihtiyaç olduğunu belirtmiştim.Yine bu makalemde Terörle mücadele de verdiğimiz şehitlerin yüzde 70'nin EYP patlamalarında şehit verdiğimizi söylemiş,kendimce tedbirler önermiştim.


Son siyasi açıklamalara baktığımda önce MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin "Taş üstünde Taş,Baş Üstünde Baş " kalmasın çıkışı geldi.Sayın Devlet Bahçeli'nin ayrıca yaptığı açıklamalar ile Devlet'e ve Hükümete Terör ile Mücadele de sonuna kadar destek olduğunu görüyoruz.

Buradan Sayın Devlet Bahçeli'yi takındığı milli duruş dolayısıyla tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Bugün ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklama ile Terörle mücadelede yeni bir döneme girildiğinin ilk sinyallerini verdi.Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada "Benim Polisimi Askerimi ne diye,Bombalı evlere sokuyorsunuz ? Patlatın Gitsin" dedi.

Aklın yolu birdir , Neyse en  azından Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere Devlet'in üst kademesinin de terörle mücadelede kararlılık göstermesi ve HDP'den gelen Operasyonların durudurulması ve Çözüm süreci'nin yeniden başlatılmasına ilişkin çağrılarına kulak vermemesi sevindirici bir haber diye düşünüyorum.

Bundan sonra Terörle Mücadelede izlenecek yol bellidir.Terör örgütünün hendek ve barikatlarla kurtarılmış bölge olarak savunduğu yeleşim yerlerindeki halk tahliye edilerek,yasak bölge ilan edilecek vetuzaklanmış binalara uzaktan top ve tank atışı yapılarak imha edilecek,böylece bölgede terörle mücadele eden Asker ve Polis riske edilmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...