MHP'DE YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE

MHP'DE KONGRE VE KAYYUM
MHP'DE KONGRE KARARI VE KAYYUM
Siyaset gündemi bugün gelen bomba bir haberle sarsıldı.Ankara 12.Sulh Ceza Hakimliği,MHP'de muhaliflerin olağanüstü kurultay talebini karara bağlayarak,kayyum atanmasına karar verdi.

MHP'den yapılan açıklamada ise yerel mahkemenin bu yönde karar vermesinin doğru olmadığı ve kararın Yargıtay'a götürüleceği belirtildi.

Bu kararın ardından Sosyal medya'da ilginç gelişmeler yaşandı.CHP ve Paralele yakın hesaplar kararı sevinçle karşılarken,aklı selim düşünenler ise kararı FETÖ'nün MHP'yi dizayn etme çabasına bağladı.



CHP'li vekiller ve Fetö'nün Trol hesapları MHP'ye kayyum atanmasının ardından bir anda MHP'nin geleceğini düşünen Muhalif Ülkücüler oluverdiler.

KİMLER İTTİFAK HALİNDE
MHP'ye kayyum atanmasına kimlerin sevindiğine şöyle birbakarsanız,Nazlı Ilıcak'tan,Demirtaş'a,can Dündar'dan,Fatih Portakal'a kadar kimlerin işbirliği içinde parelel hareket ettiğini görebilirsiniz.
MHP'de Kongre kararı ve Kayyum atanmasına ,başta Paralel PKK'lılar ,Ulusalcılar ve sermayenin ağababaları sevindi.



ÜLKÜCÜ GEÇİNEN PARALELLER
Önemli bir başka konu ise 12.Sulh Ceza hakimi ile ilgili,Bir Twitter kullanıcısının attığı tweet dikkatimi çekti.Tweet'te Hakimler kararnamesine atfen,12.Sulh Ceza hakiminin görevine devam edeceği belirtilerek "Artık kongre Kaçınılmaz" yazıyor.


ÜLKÜCÜLER MHP  VE BAHÇELİ'YE SAHİP ÇIKMALI

Devlet Bahçeli'nin son günlerde yaptığı açıklamalara bakarsak,Milli bir Devlet adamı olduğunu görebiliriz.Özellikle terörle mücadele konusunda CHP;HDP ve FETÖ'nün işbirliği içerisinde olduğunu düşündüğümüzde AK PARTİ harici ele geçirilemeyen son kale'nin MHP olduğu çok net olarak görülebiliyor.

Bu nedenle Ülkücüler Paralel Çete'ye yakınlığı ile bilinen Meral Akşener'e prim vermemelidir diye düşünüyorum,tabi ki burada Üst Akıl'ın yapacağı operasyon ile diğer adaylar üzerinden de MHP'yi yeniden dizayn etmek isteyeceği unutulmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...