DR.ÖMER COŞKUN İKBAL'LE ŞİFALI YEMEKLERDE BOY UZATMA KÜRÜNÜ AÇIKLADI

Ömer Coşkun kanal 7de yayınlanan ikballe şifalı yemekler proğramında  pek çok bitkisel öneri sunuyor. Bu önerilerden bir tanesi de, boy uzatmakla ilgili. buğday özü olarak bilinen ruşeym boy uzatmak konusundan çok faydalı ve her yaş grubunun rahatlıkla kullananbileceği bir besin.

Ömer Coşkunun önermiş olduğu boyu uzatma küründe, ruşeym (Ruşeymin Faydaları) adı verilen ve buğday özü anlamına gelen bir madde var. Buğday özü, çocuklarda, günde 1 kaşık, 15 yaş üzerinde olanlara için ise günde 3 kaşık, tüketilebilir. 21 yaşına kadar boy uzamasına yardımcı olan bugday özünün yanı sıra, boy otu'da kullanılabilir. Boy otu yenilerek tüketilir, yağı ise, eklem yerlerine ve topuklara sürülür.

Dr.Ömer Coşkun'un boy uzatmak için önerdiği diğer bitkisel kür tarifi ise şöyle

Kullanılan Malzemeler:



1. 1tatlı kaşığı karabiber,


2. 1tatlı kaşığı cemen otu, yani boy otu.


3. Hakiki sızma zeytin yağı.
 
Yapılışı ve Kullanılması:



karabiberi ve Çemen otunu zeytin yağının içine atıp iyice karıştırıyoruz.Daha sonra en az 5 gün bu karışımı dinlendiriyoruz .5. günün sonunda ise kürü çocuklarımızın ve büyümekte olan gençlerin eklem yerlerine sürüp bir süre bekletiyoruz .

1 yorum:

  1. gebelikte şekerim 190 na çıktı 3 aylık bebeğim var şimdide ayaklarımda yanmalarım var şekerimi ölçtürmedim ondan olabilirmi birde el tırnaklarımda mantar var 4 yıl önce çift kat olaak çıktı tırnaklarım onlar geçti şimdide sararık ve siyah çizgiler var bunlar bi anlık sancıyla başlıyor sonrada geçmiyor tırnaklarımdan ne yapmalıyım?
    bütün ilaçları denedim ama geçmiyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...