Fetö ve Pkk Destekçilerinin saldırdığı Kahraman Türk Kadını

Kahraman Türk Kadını Şükriye Yıldırım

Helal Olsun !

İşte Asil ve kahraman Türk Kadını

Wahington'da Cumhurbaşkanı'mızı karşılamaya gidenlerin arasında Elinde pankartı, boynunda Türk bayrağı ile kahraman bir Türk kadını'da yer aldı.

ABD'de PKK ve FETÖ'nün Cumhurbaşkanımızı Pretosto ettiği gösteriler sırasında "Andolsun ki ümmetin son sesi büyük ustayı üzeni üzeceğiz” pankartını taşıyan Şükriye Yıldırım'a YPG bayrağı taşıyan bir grup eylemci saldırdı.



Terör yandaşları Saldırdı
Üstüne gelen ve saldıran terör örgütü yandaşlarına rağmen elindeki pankartı bırakmayan ve pankartı yırtılmasına rağmen,pankartı yapıştırıp,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermeye devam eden o kahraman kadınımızı canı gönülden kutluyorum. 

Saldırıyı Kınıyorum
Üzülerek müşahade ettik ki Türklere dünyanın neresinde olursanız olun,sistematik bir saldırı var.Kadına şiddeti eleştiren batılı medya'nın ABD'nin başkenti Washington'da meydana gelen bu saldırı sonrası sessiz kalışını,ve Türk kadınına karşı yapılan bu alçakça saldırıyı nefretle kınıyorum.

Şükriye Yıldırım ,saldırı sonrası yaptığı açıklamada ;
“Buraya Erdoğan’ı desteklemek için geldim. Çünkü şuanda dünyada Erdoğan’dan başka mazlumların sesini duyuran bir lider yok” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...