Vadesiz hesabı Olanlar Dikkat

Bankalar yine gözünü vatandaşın cebine dikti.Bankalar tarafından müşterilere gönderilen sesli mesaj bildirimlerinde Vadesiz mevduat hesaplarından 6 ay da bir 58 TL olmak üzere toplamda 116 TL hesap işletim ücreti alınacağı bildirilmiştir.

Hesap işletim ücreti ödemek istemeyen müşterilerin en az 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeleri veya hesaplarını kapatmaları istenmektedir.Bu haberi duyan vatandaşlar ise hala şokta,Bir kısım müşteriler hesaplarını kapatmaya başlarken ,bazı müşterilerin hesap işletim ücretini ödemeyeceklerini gerekirse konuyu yargıya ve tüketici mahkemelerine taşımaya hazırlandıkları bildirildi.

Hesabında para olmayan veya ek hesap açtırmayan müşterilerin ise bu uygulamadan etkilenmeyeceği belirtildi.


kullanmadığınız banka hesaplarınızı kapatın. ... yoktu. bugün babam kapatın ohesapları dedi. kapatırken 80 liralık borç çıktı. kapatmasaydık ...Bugün, maillerime bakarken filan bankadan gelen yazıda, şöyle bir ibare gördümHesapişletim ücreti olarak aylık 6-7 tl tahsil edilecektir.Banka kullanılmayan hesaba icra takibi başlattı! ... Hesap işletim ücreti ise tam soygun hem nakit kullanmayın kart kullanın deniliyor hem ...hayırlı geceler arkadaşlar. Üniversiteye başladığımda Akbanktan vadesiz hesap açtırdım. hesaba aitte neo exi 26 bankamatik kartı aldım.Kullanmadığınız Atm Kartlarını İptal Ettirin.İşin kötüsübanka yasal olarak da haklıymış; kullanmadığımız hesapları mutlaka ...Hesap işletim ücreti ile vatandaşı mağdur eden bankalar, kullanılmayan bir kuruşluk hesap için dahi tüketiciye yüklü miktarda borç çıkarıyor.Uzun Süre Kullanılmayan Banka Hesapları - Merhaba, Uzun süre olarak kullanılmayanbanka hesapları ne kadar sürede kendi kendine ...Geçmiş yıllarda bir bankaya gidip hesap açtırmış ancak bir daha ohesabı kullanmamış olan kişileri bankalar 

1 yorum:

  1. Bu bankalar iyice azıttı yaa,çekin elinizi cebimizden artık yeter!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...