2 ölçü aynı safa ,1 ölçü pelin otu,2 ölçü hindiba,1 ölçü devedikeni tohumu ve bir ölçü andız otu kökü bir araya getirilip ince ince kıyılır ve iyice karıştırılır.Bir tatlı kaşığı kadar bu karışımdan bir su bardağı dolusu kaynar su ile haşlanır,10 dakika kadar demlendikten sonra süzülerek balla tatlandırılarak içilir.Tedaviye sarılık hastalığı süresince devam edilir.Şeker hastaları balla tatlandırmadan içmelidirler.
haber,internet,medya,güncel,son dakika,flaş haberler,gündem,sağlık,spor,siyaset
SARILIK HASTALIĞINA İYİ GELEN BİTKİLER
Sarılık ( hepatit) toplumuz da oldukça yaygın görülen bir rahatsızlık.Aslında hastalık demek yanlış sarılık bir hastalık belirtisidir.Bu belirti bilinmeyen bir nedenden ötürü karaciğerde bulunan safra'nın kana karışmaya başlaması ile ortaya çıkar.Bu hastalığın nedeni organik veya enfeksiyon kaynaklı olabilir.Öncelikle nedeni ne olursa olsun bir uzman doktora muayene olup tedaviye başlanmalıdır.Bu tedaviyi kısaltmada bazı bitki karışımları ile tedavi desteklenebilir.
2 ölçü aynı safa ,1 ölçü pelin otu,2 ölçü hindiba,1 ölçü devedikeni tohumu ve bir ölçü andız otu kökü bir araya getirilip ince ince kıyılır ve iyice karıştırılır.Bir tatlı kaşığı kadar bu karışımdan bir su bardağı dolusu kaynar su ile haşlanır,10 dakika kadar demlendikten sonra süzülerek balla tatlandırılarak içilir.Tedaviye sarılık hastalığı süresince devam edilir.Şeker hastaları balla tatlandırmadan içmelidirler.
2 ölçü aynı safa ,1 ölçü pelin otu,2 ölçü hindiba,1 ölçü devedikeni tohumu ve bir ölçü andız otu kökü bir araya getirilip ince ince kıyılır ve iyice karıştırılır.Bir tatlı kaşığı kadar bu karışımdan bir su bardağı dolusu kaynar su ile haşlanır,10 dakika kadar demlendikten sonra süzülerek balla tatlandırılarak içilir.Tedaviye sarılık hastalığı süresince devam edilir.Şeker hastaları balla tatlandırmadan içmelidirler.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder