DR.ÖMER COŞKUN SAMAN NEZLESİ VE ALLERJİK RİNİT

Dr.Ömer Coşkun yine katıldığı televizyon proğramında birbirinden önemli bilgiler verdi.Bugün de bahar hastalıklarından olan saman nezlesi ve alerjik rinit konusuna değindi.

Saman nezlesi ,alerjik rinit solunum yollarını rahatsız eden önemli problemlerden biridir.Günde bir defa 15 gün boyunca bu alrji kürünü uygularsanız,saman nezlesinden alerjik rinite,allerjik bronşite,bazen ciltte oluşan allerjik problemlerde,kaşıntılarda,ağaç çiçek tozlarından oluşan allerjilerde üzerlik otu tohumu etkilidir.

Hazırlanışı ve uygulama:1 litre kaynayan suya 3 yemek kaşığı Üzerlik otu tohumu konur.3-5 dakika kaynatılıp bu suyun buharına durulur.bu kür 15 gün süreyle devam edilir.

1 yorum:

  1. ikballe şifalı yemekler proğramını hiç kaçırmadan izliyorum.sevgili ikbal gürpınar ve ömer hocam vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.proğramınızı kanal 7'de zevkle izliyoruz.bu kadar bilgiyi nasıl oluyorda ömer hocam aklında tutuyor pes yani,benim sorum bu dolunay diyetine adetten öncemi sonramı başlayacağız.herkesin dilinde bir dolunay diyeti ama nasıl başlayacağız bilmiyorum.bu konuda bilgi verirseniz iyi olur

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...