ÖMER COŞKUN ,ÜZERLİK TOHUMUNUN FAYDALARI

Yrd.Doç.Dr.Ömer Coşkun Astrım ,bronşit ve alerji gibi rahatsızlıklara karşı Üzerlik otu tohumunu öneriyor
Eğer astım,bronşit veye alerjiniz varsa üzerlik otu tohumunu denemenizde fayda var.

Üzerlik otu tohumu 1 litre kaynar suya 3 yemek kaşığı atıp buharında durunuz veye burnunuzu yıkayınız.Bu işleme 15 gün devam ediniz.Aynı zamanda üzerlik otu nazara da iyi geliyor.Evinizden eksik etmeyin.5gram üzerlik otunu mavi bir beze sarıp evinizde bulundurun.

3 yorum:

  1. malesef benm alerjim var hergün hapsırmaktan akıntıdan burun kasıntısından bıktım.bu kürü duydummu hemen yaptım ama daha bi faydasını göremedim ben az bir suya kaynatıktan sonra bi kasıktan fazla koyuyorum.buharında duruyorum.bu suyu dökmüyorum ikinci günde yapıyorum.tam olarak nasıl kullanılacagını ögrenebilirmiyim;?

    YanıtlaSil
  2. bende özellikle polen zamanı alerjik nezle oluyorum. Çiçeklerle dolu balkonuma bu yüzden ayak basamıyorum, fakat geçen sene ve bu sene gün aşırı 1 litre kaynamış suya 2 yemek kaşığı bu tohumdan atıp hafif ateşte kaynatıp 2 dakika buharını hem burun hemde ağız yoluyla teneffüs edip, son olarakta bir peçete yardımıyla suyunu burun deliklerime sürüyorum, acayip faydalı oldu ve tüm sorunlarım kesildi, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. bendede burun tıkanıklığı var tıkanıklıkta alerjiden dolayıymış bende denemk istiyorum bu kürü banada faydalı olur mu yardımcı olunuz teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...