KISIRLIK VE SPERM AZLIĞI İÇİN BEYAZ SOĞAN KÜRÜ

10 Ocak 2010 günü Kanal 7'de yayınlanan serdemin mutfağı isimli proğrama konuk olan fitoterapist ve eczacı Mustafa Aydıner Hoca çocuğu olmayan kısırlık sorunu yaşayan kadınlar ile sperm azlığı çeken erkekler için beyaz soğan kürünü önerdi.

Kürün uygulanışı: Sperm arttırmak isteyen erkekler her yemekte mutlaka beyaz soğan yesinler diyen Mustafa hoca,çocuğu olmayan hamile kalamayan kadınların ise kaynamakta olan bir tencereye 2-3 adet beyaz soğanı atıp ,soğanlar pişene kadar kaynatmaları gerektiğini daha sonra ise bu suyun buharına genital bölgelerini tutmaları gerektiğini söyledi.Ayrıca pişen bu beyaz soğanlar daha sonra atılmayarak yatmadan önce kasık bölgesine sarılacak. 

7 yorum:

  1. merhaba ben gulhat, annem 50 yasinda hipe tansyonu var, omuzlarinda ve bacaklarinda kirecleme var, 5 senedir monepoza girmis, iki senedir kemik-erimesi var doktoru diyor bu aralar daha cok kemik erimesi var, ve diyor eger boyle devam edrse 6 ay icin'de yuruyemez hale gelir. bu durm'daki bir hastaya ne bitkisel tedavi onerir'siniz. saygilarimizi sunar cevabinizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. kandaki trombosit oranı çok düşük bunun için ne önerirsiniz cevabınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin.iltihaplı romatizma hakkında bilgi almak istiyorum.neler yapmalıyım.teşekkürler kolay gelsin.ayşe yavuz kaynak erzurum

    YanıtlaSil
  4. Azerbaycandan hepinize selam olsu. Benim bacaklarimda varis var damarlarim gozukuyor ne yapa bilirim? onceden tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  5. Azebaycandan hepinize selamlar. Bacaklarimda varis var, damarlarim gozukuyor.Ne yapa bilirim. Onceden tesekkur ederim.iyi ki varsiniz.

    YanıtlaSil
  6. 20 günde naıl çok kilo verebilirim?

    YanıtlaSil
  7. kızımın immun yetmezsizlik rahatsızlığı var hangi bitkileri önerirsiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...