KAYIP SEVGİLİLERDEN SERKAN'IN CESEDİ BULUNDU

Bugün itibariyle çok üzülerek öğrenmiş oluyoruz ki 11 aydır kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Serkan Esen'in kayboluşundan 3-4 gün sonra ölü olarak cesedinin bulunduğu,cesedin kardeşi Volkan tarafından fotoğraflardan teşhis edildiği bugün yayınlanan İkbal gürpınar ile hayatın içinden programında yer aldı.Bizde Eksi Çizgi ekibi olarak Serkan Esen'in ailesine baş sağlığı diliyoruz.Umarız Buket'te aynı sonu paylaşmış olmaz...



Konu ile ilgili detaylara gelince! Aslında Serkan ESEN'in cesedi kayboluşundan 3-4 gün sonra denizde çıplak olarak bulunur.
Polis ölü olarak bulunan şahsın kimliğini tespit edemez.tespit amacıyla kayıp yakınları aranarak bulunan şahsın kendi kayıpları olup olamayacağı sorulur.Bu amaçla Serkan ESEN'in kardeşi Volkan Emniyete çağrılır ve cesedi teşhis etmesi istenir.Emniyette teşhis yapmak amacı ile gelen Volkan Ceset çürümeye başladığı için kardeşini tanıyamaz ve ceset sahibi çıkmadığı için kimsesizler mezarlığına defnedilir.

Kayıp şahıslar İkbal gürpınar ile hayatın içinde proğramında aranmaya başlayınca Emniyet arşivdeki dosyaları yeniden tarar ve eşgale uyan şahıslardan Kasım 2008 'de çıplak olarak denizden çıkartılan Serkan ESEN'in denizden çıkarıldıktan hemen sonra çeşitli açılardan çekilen fotoğrafları kardeşi Volkan ESEN'e gösterilir.Bu kez Volkan Resimlerden Serkan ESEN'i teşhis eder.Olayın kısa özeti bu..


Ancak şu anda kafaları karıştıran soru şu Serkan öldürüldü mü,yoksa intiharmı etti.Bence ceset çıplak ve çenesi kırılmış olarak bulunduğuna göre intihar ihtimali çok zayıf.Peki Serkan'ı kim neden öldürmüş olabilir.Şimdi tüm bu soruların cevabını bulması bekleniyor..

Buket'e gelince son edindiğimiz bilgiye göre kayboluşundan yaklaşık 15-20 gün sonra kumkapı açıklarında bulunan bir bayan cesedi Akbudak ailesi tarafından teşhis edilmeye çalışıldı ancak ceset uzun süre suda kaldığı için tanınmayacak durumda,bu nedenle aileden kan örnekleri alındı.Şimdi Adli tıp kurumundan gelecek rapor bekleniyor.Umarız bulunan ceset Buket ÖZBUDAK değildir.
Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...