SAVCI BHARARA HAYRANLARI

Yahu arkadaş bu ne edepsizliktir.Bu ne menem bir kindir ki ! Kendi ülkesinin Cumhurbaşkanı yargılansın diye elin savcisindan medet umuyor.Abd'li savcı Bharara'ya methiyeler diziyor .

Artık Erdoğan düşmanlığı bir saplantı halini almış olmalı ki, bu uğurda gerekirse Abd,Ingiliz mandasına dahi cevaz veriyorlar.


Rıza Sarraf'ın Abd'de tutuklanması ile başlayan süreçte tırmanmaya başlayan Savcı Bharara hayranlığı,Cumhurbaşkanı 'nın Abd ziyareti öncesi tırmanarak zirve yaptı. Turkiye'den yaklaşık 270 bin kişinin twitter üzerinden takibe aldığı, bir çoğunun İngilizce olarak Savcı 'ya methiyeler dizerek teşekkür ettiği ve Savcıyı Adaleti sağlaması için Erdoğan 'ı tutuklanması için adeta yalvardığını üzülerek görüyoruz.

ABD'Lİ Savcı Pret Bharara'nın Erdoğan'ı Twitter üzerinden takibe almasından bile kendince sonuçlar çıkartıp,senaryolar üretmeye başladılar.


Kimler mi?

Aralarında kimler yok ki ? 
Paraleli de var,Ulusalcısı da var. PKK'lısı,PYD'lisi,Hdp'lisi,Chp'lisi,anlayacağınız "düşmanımın düşmanı dostumdur" anlayışı ile tüm işbirlikçiler ittifak halinde

Amaç Gaye Erdoğan'ı devirmek;
Erdoğan gitsinde ne olursa olsun zihniyeti hakim.Çünkü Erdoğan giderse,ülkede istedikleri gibi at oynatabilecekler.Çünkü Erdoğan giderse ülke rahat bölünebilecek.Çünkü Erdoğan giderse rant,faiz geri gelecek.

Yahu edep artık.

Gezi kalkışması baslattınız olmadı.

3.ncü köprüyü engellemeye çalıştınız olmadı.

Havaalanı istemezük dediniz olmadı.

Metro ya binmeyiz dediniz olmadı.

Kaçak Saraya gitmem dedi biri yine olmadı.

Üniversiteleri karıştırdınız olmadı.

Kobani kalkışması yaptınız olmadı.

Akademisyenlere sahip çıktınız olmadı.

Hükümet Isid'e silah gönderiyor dediniz olmadı.

Hükümeti Pkk ile masaya oturdu diye elestirdiniz olmadı, Hükümet terörle mücadele kararı aldı, Sehit haberleri gelince ,"Hani Analar Ağlamayacaktı"dediniz.

Terör örgütü bitme noktasına gelince yeniden masaya dönülsün diyerek barış yanlısı oluverdiniz.

Velhasıl kelam,ne yapsanız, ne etseniz,olmadı, olmuyor,olduramayacaksınız.

Çünkü;
Göklerden gelen bir karar vardı !
Çünkü;
Siz millete rağmen denediniz !
Çünkü;
Allahtan başka galip yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...