UYKUDA AĞIZDAN SALYA GELMESİ

Sizin de uykuda ağzınızdan salya akıyor olabilir.Sabah kalktığınızda yastığınızı kontrol edin,gerekirse yastık kılıfını söküp kontrol edin.Eğer yastığınızın üzerinde sarımtırak lekeler varsa gece uyurken ağzınızdan salya akıyor olabilir.Bu bir hastalığın habercisi olabileceği gibi psikolojik yani stres kaynaklı da olabilir.Aşağıda ağızdan salya akması ile ilgili nedenler sıralanmıştır.


Uyurken Ağızdan Su Gelmesi nedenleri ;
1- Burundan nefes almayı engelleyen problemler

2- Bazı mide ve yemek borusu problemleri
3- Parazitler bu sorununuzun sebebi olabilir.

Uyurken ağzımdan su geliyor ne yapmalıyım ?

  • Uyurken ağızdan salya yada su gelmesi genel olarak Bağırsaklarda parazite işaret etsede bu durum için KBB uzmanlarına ve Dahiliye Doktorlarına başvurulabilir.
Uykuda ağızdan su akması akla ilk olarak kıl kurdu diye tanımlanan parazit getiriyor. Bir hekime başvurarak gerekli incelemeleri yaptırmanız gerekir. Bağırsak parazitlerikonusunda ne kadar erken davranılırsa o kadar iyi olur.
Uyurken Ağızdan Salya Akması durumunda genelde bağırsak paraziti varlığında bu şikayetin olduğunu biliyoruz. Öncelikle gaita(kaka) tahlili yapılarak parazit varsa cinsinin belirlenmesi. Eğer bu yönde bir sonuç olmuyorsa reflü yönünden araştırılmanızdır. Genel cerrrahlar bu araştırmayı yapabilir, dahiliye de olur.
Uyurken ağzımdan su geliyor ve ağızdan su gelmesi tedavisi ne iyi gelir diyorsanız umarız bu konu size yardımcı olmuştur…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...