BAĞIRSAK KANSERİNİ ÖNLEYİCİ PATATES SUYU KÜRÜ

Kullanacağınız patatesler kirli veya çamurlu ise önce soğuk suda yıkayabilirsiniz.ılık veya sıcak suda yıkamayanız.soğuk suda yıkadıktan sonra ,orta boy 3 adet patatesi soymadan kabuğu ile birlikte 500 ğram klorsuz suda ağzı kapalı olarak patatesler çatlayana kadar haşlayınız,haşlama işlemi bitince ılımasını bekleyiniz içilicek olan sade ve sadece patatesin haşlama suyudur.haşlama suyunu tülbentle süzüp ayırabilirsiniz. haşlanmış patatesin kendisi ve kabukları tüketilmeyecektir.1 ay boyunca haftada 3 kez uygulayınız 1. gün 1 su bardağı,2.gün 2 su bardağı, 3. gün 3 su bardağı tuketiniz ,öğle yemeklerinden 1 saat önce içilerek 1 ay tamamlanmalıdır. sonraki aylarda bu 3 günlük kür ayda bir defa uygulanır her defasında taze olarak yapılmalıdır,kesinlikle 3 günlük kür için bir defada hazırlamayınız .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...